top of page

KONCEPTHUSE

Vi har en ambition om at gøre arkitekttegnede huse mere tilgængelige for dig, der ønsker at bygge nyt.

Derfor har vi i samarbejde med nogle af landet dygtigste arkitekter udviklet en række Koncepthuse. Et koncepthus er et færdigudviklet arkitekttegnet hus, der blot venter på at blive tilpasset din grund og dine materialeønsker.

Hvad er et koncepthus?

Et koncepthus er et hus der er forhåndsdesignet af en af vores dygtige samarbejdsarkitekter. Normalt kræver det en individuel skitseringsproces med en lang række valg, hvis man ønsker sig et arkitekttegnet hus. Men med et koncepthus fra HJk Byg står du kun tilbage med de valg, der skaber værdi for dig.

Du har altså mulighed for at gøre et af vores koncepthuse til dit personlige hjem, fyld med dine yndlingsmaterialer og unikke løsninger.

For hvert koncepthus har arkitekten givet sit bud på et komplementerende materialevalg der er i tråd med husets koncept. Dette skal ses som inspiration for dig, mens det enedelige valg af materialer er dit.

Læs mere om dit nye koncepthus her.

Første koncepthus på vej

Vi har i samarbejde med skala arkitektur udviklet et topmoderne gårdhavehus med udgangspunkt i 60'er og 70'ernes charmerende funkisudtryk. 

Vi lancerer dette koncepthus istarten af 2023.

Kontakt os for mere information.

INSPIRATION

bottom of page